Afspraak maken? Bel 0575-522389 OF STUUR ONS EEN EMAIL

Over de prakijk

Fysiotherapie Meijer Warnsveld is in 1978 gevestigd in Warnsveld en begonnen als een praktijk aan huis aan de Bergkampweg. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een praktijk met 11 actieve collega’s die werkzaam zijn op twee locaties in Warnsveld. De maatschap Fysiotherapie Meijer Warnsveld wordt gevormd door Gerrit Wansink, Rob Jaspers, Patricia Janssen en Kim Klein Gunnewiek. Ons motto is: “De patiënt staat voorop”. We zullen er dan ook altijd naar streven om in samenwerking met u een persoonlijk en efficiënt behandelplan op te stellen en u zo de beste behandeling te geven die mogelijk is. Hierbij spelen vertrouwen, gemoedelijkheid en professionaliteit een grote rol.

Op beide locaties zijn naast fysiotherapie ook veel andere (para)medische beroepen gevestigd. Aan onze vestiging aan Schoolplein 1 werken we samen met ergotherapie, osteopathie, de podotherapie en de diëtetiek. In onze tweede vestiging ‘De Blikvanger’ zijn we gevestigd met 4 huisartsen onder één dak. Daarnaast is er samenwerking met de logopedisten en praktijk ondersteuners. Aan de Blikvanger is ook ons secretariaat gevestigd. Hier kunt u eenvoudig een afspraak maken of een vraag stellen.

Wij werken veel samen met de andere huisartsen uit Warnsveld, Zutphen en omstreken, maar ook met de lokale woon & zorgcentra, wijkzorg, sportcentra en sportverenigingen.

Missie

Onze missie is om alle patiënten zo goed mogelijk te helpen met de beste fysiotherapeutische zorg middels bewegen en bewustwording. Elk persoon en iedere situatie vraagt om een persoonlijke benadering. Door ons uitgebreide team van specialisten en gevormde samenwerkingsverbanden werken we toe naar een hoge kwalitatieve zorg zowel op het gebied van preventie als herstel.

Visie

Wij willen de fysiotherapeutische spil zijn in de regio Warnsveld op het gebied van voorkomen en herstellen van klachten.

We bieden een compleet team van fysiotherapeutische specialisten om mogelijk te maken dat iedere patiënt voor elke mogelijke fysiotherapeutische klacht een passende behandel of revalidatie traject kan krijgen. Daarbij werken we indien nodig onder andere samen met de huisartsen in en rond Warnsveld/Zutphen, specialisten uit het Gelre Ziekenhuis en Deventer ziekenhuis, logopedie, podotherapie, ergotherapie, de diëtist en de osteopaat.

Door al deze fysiotherapeutische specialisaties onder één dak aan te bieden kunnen we inwoners van de regio Warnsveld voorzien van de beste persoonlijke begeleiding. We blijven onze kennis door middel van scholing en netwerkgroepen ontwikkelen waarbij de nieuwste ontwikkelingen goed gevolg worden en zo onze visie waar te maken.